IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 IKLAN HEULA AHH...SUGAN WEH AYA MANFAATNA JANG KABEHAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
togonz_salatry
Junior
Junior


Jumlah posting : 28
Join date : 04.10.08
Age : 33
Lokasi : CIROMED CITY ( BANDUNG )

PostSubyek: IKLAN HEULA AHH...SUGAN WEH AYA MANFAATNA JANG KABEHAN   Sun Oct 12, 2008 6:20 pm

SEKEDAR INFORMASI.......

BILIH IEU MAH.......AYA ANU TEU DAMANG....BOH KELUARGA, DULUR, TATANGGA, BATUR NU TEU APAL,,,,,,GEURING.......IEU AYA UBAR NA YEUH

IEU UBAR JANG KABEH PANYAKIT....

BISI AYA ANU MINAT TINGAL WEH DI

WWW.PROPOLIS.COM
WWW.MELIANATURE.COM

TAH SAKITU ...

IKLANA MAHAL EUY......TEU KUAT MAYARNA YEUH
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: tes   Mon Oct 13, 2008 4:58 pm

ubar jatuh cinta luv jeung ngke nyeri hate na pth hti

apa kenapa aya teu :drunken:
Kembali Ke Atas Go down
 
IKLAN HEULA AHH...SUGAN WEH AYA MANFAATNA JANG KABEHAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Publikasi-
Navigasi: