IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 LIEUR KUDU KUMAHA YEUH........

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
togonz_salatry
Junior
Junior


Jumlah posting : 28
Join date : 04.10.08
Age : 33
Lokasi : CIROMED CITY ( BANDUNG )

PostSubyek: LIEUR KUDU KUMAHA YEUH........   Sat Oct 11, 2008 8:52 pm

PAN KIEU YEUH......... Cool

UING SOK BINGUNG EUY apa kenapa ,,,MUN PANGGIHAN JEUNG HARIM nu ku uing di pikahayang,,,
sok grogi wae euy,,,,,sok teu puguh kudu ngomong naon :?: ,,,,,sok teu bisa cara PDKT teh jiga nu sejen..... nyengir kuda nyengir kuda

padahal ceuk baturmah,,uing teh teu goreng goreng teuing ( kasep meueusan ) hiiihiii

makana,,,,mineung pisan uing mah di tolak teh euy,,,,, mewek mewek

sok lah cing saha wae anu tiasa ngasih solusina,,,,,di antosan ku sim kirung :star:


NU KADUA.......

NAHANYA EUY,,,,MUN KEUR DI ROOM ,,,UING SOK REA ANU NGABOOM WAE,,,,,

BARIJIL ID REA PISAN,,,,NEUPI KA NGE HANK KOMPINA EUY,,,,

PADAHAL UING MAH TEU NYIEUN SALAH NANAON,,,,SOK BARINGUNG AJIGH TEH

TAH SAKITU HEULA AHH CURHAT NA.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
alockz_bageur
Admin
Admin


Jumlah posting : 95
Join date : 26.09.08
Age : 33
Lokasi : Malingping, kota kecil, masih udik malah, tapi aku bangga berada di tengahnya, Banten uyz

PostSubyek: Re: LIEUR KUDU KUMAHA YEUH........   Sun Oct 12, 2008 6:08 pm

Geus ateuh gonz, ayeunamah kudu instropeksi diri, geusmah goreng, melarat deui (siga uink) hiiihiii nya heuuh ateuh moal aya awewe nu daekeun....... mangaf
jadi solusi ti saiyahmah mening usaha sataker kebek, mun geus boga duidh loba mah da lain urang nu neangan awewe, tapi sabalikna, awewe nu neangkeun urang ngaheot
kan awewemah ceuk batur oge Cossi Fan Tutte (punten bisi salah nulis) hiiihiii nu artina teh WANITA ITU BEGITU SEMUA mangaf mangaf punten pisan ka para awewe ngaheot
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
enotz kancut
Junior
Junior


Jumlah posting : 8
Join date : 27.09.08

PostSubyek: punten gonz nya sanes so u know ieu mah nyak   Thu Oct 16, 2008 12:34 pm

nyengir kuda nyengir kuda nyengir kuda pembukaan.,.,,,seuri hula atuh ahh jeung goler :!: :!: :!:
mun cek urang mah gonz nya maneh sing loba baul lahk jeung sing sering loba ngariung jeung komunitas2 kitu lah meh nyaho kumaha sih awewe teh,.,.,.,. :affraid: (so sweet ajigh teh) mangaf tapi hampura gonz nya urang mah can pernah uyy asanateh di tolak ku awewe peace ,.,..,.,,soalna kieu gonz urangmah mending sabar tungguan sina awewena nu bogoheun ka urang trus slama eta PDKT na tong nyirikeun tuing nyengir kuda kasih c cwe itu rasa nyaman hiiihiii ,rasa tenang pirat rasa senang mun keur deukeut jeung maneh teh nyengir kuda
nah setelah terlihat lampu hijau nu mencrang tea hurung tah eta PART TIME for u untuk penembakan tunduh geus ahh co cweet urang yeuh winking winking winking winking winking winking
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tedi_bu9s_bunny
Senior
Senior


Jumlah posting : 61
Join date : 15.10.08
Age : 31
Lokasi : IFC bdg

PostSubyek: eehh What's Up Doc...?   Fri Oct 17, 2008 2:41 am

gonz :?: ceuk sy mah meunding didinya jd awewe heula hiiihiii
mehh apal sifat awewe teh kumaha tunduh


mun erek papanggih jeung awewe :rendeer:
bawa ka kamar :oops: lampuna pareuman :rabbit:
jamin peace moal grogi
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/tedibugsbunnyofifc
aboenk77
Junior
Junior


Jumlah posting : 41
Join date : 29.09.08
Age : 39
Lokasi : Jampang Surade Sukabumi

PostSubyek: Solusi Ti aki aki   Wed Oct 22, 2008 12:45 pm

tedi Sabar gon tedi
uing oge baheula hese hayang boga aww teh...Unggal uing hayang ka aww naha mun papanggih jeung aww nu dipikahayang teh beungeut jadi beurem jiga Cepot :oops: , trs tu'ur noroktok katirisan :!: , trs leumpang asa teu napak :cry: , sungut jadi pireu :twisted: ___wah pokona asa teu pararuguh we... :oops:
Tah bakat ku kesel kana nasib :face: .... uing boga rasa teu ngaharepkeun meunang aww nu sesuai selera...intinamah mangaf "NYANGGAKEUN KANU KAWASA"... mangaf
Tidinya urang tara ngadeukeutan aww geulis...(da sieun jiga cepot leklok) :!: .. saeutik saeutik nyoba gaul jeung aww anu biasa biasa da teu matak jadi :?: BEBAN MENTAL :?: ari jeung aww biasa biasa mah...(just for friendship)...
:affraid: Tah ari ku biasa mah :?: "kapanggih weh bahwa aww teh sarua jeung lalaki EUWEUH NU SAMPURNA". :?:
Sanggeus biasa gaul jeung aww biasa biasa tea... Cool Otomatis aww nu asup nominasi oge bisa jadi babaturan (tp angger just for friendship) winking ....
Tah kapanggih deui we yen aww mah teu resep ningali :cry: "CEPOT LEKLOK" :cry: terus aww mah teuresep ka lalaki anu :rendeer: "SERIUS TEUING" :rendeer: trs aww mah teu resep ka lalaki nu :face: "LOBA MASALAH".. :face:

"tong ngaharepkeun jd kabogoh mun teu ngalaman jd babaturan hula" :affraid:
"mun panggih jeung aww geulis<<< tedi coba teangan kakuranagan nana pasti kapanggih da ari geus jadi babaturan mah<<<naha geulis tp rorombeheun :!: , naha geulis tp bau kelek :tongue: , naha geulis tp panyakitan :affraid: , dll PASTI AYA KAKURANGAN NANA" nyengir kuda
teuink "Santai we gon". teuink
mangaf "yakinkeun nukawasa mere jodo nu pang alusna jang urang" mangaf


tedi Mun masalah nu ngebom di room mah, nte kudu di ajar intospeksi jeung kursus kesabaran. tedi
nyengir kuda "sagala oge aya hikmah na" nyengir kuda
uing ge mun aya nu ngebom mah sok dilampiaskeun kana CEURIK mewek



:!: Tong Seuri Ciah :!:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: LIEUR KUDU KUMAHA YEUH........   Today at 1:35 am

Kembali Ke Atas Go down
 
LIEUR KUDU KUMAHA YEUH........
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Bebas tapi bermanfaat :: Forum Curhat-
Navigasi: