IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 USTAD V.S SOPIR ANGKOT

Go down 
PengirimMessage
penghuni_alamGaib
Junior
Junior
avatar

Jumlah posting : 3
Join date : 10.10.08
Age : 34
Lokasi : Bandung nyungseb

PostSubyek: USTAD V.S SOPIR ANGKOT   Sat Oct 11, 2008 1:49 am

Ciri2 :
-Ustad ( :arrow: ) : 1.Tukang dakwah
2.Stelan Rapih(berbaju KOKO)

-Supir Angkot ( pirat ) : 1.Nyupiran angkotna gegeberan
2.Sok ereun sangenahna
3.Stelan Kuceul(kuleuheu)


Hiji poe c Ustad+Supir maot tah gara2 tabrakan......
nu pasti d tanya tah ku Malaikat teh......
:bom: : Ai maneh pagawean naon
pirat : Nyupiran Angkot Kat........
:bom: : Nya geus atuh manehmah asup k imah nu itu....(imahna gede+mewah+terbuat dari Emas)ksi pirat
pirat : walah ciah meuni alus pisan uy....nuhun ah KAT
:bom: : Tah mun maeh asup na k imah nu itu(imahna Gubug+sisi Walungan+euweuhnanaonna)...ksi :arrow:
:arrow: : Wah naha teu ningali pagawean sayah naon trus teu ningali baju sayah sakitu rapihna???
:arrow: : meuni jauh mula meulu beda nage jeung si Supir mah
:arrow: : Sayah teu narima...bere alesan KAT???
:bom: : 1.Si Supirmah ngadeukeutkeun Jeleuma k Allah....(nyieun degdegan penumpang nepi ngucapkeun
Astafirullah haladzim,Lailah haillalAh,YA Allah mudah2an sing salamet)
2.Ai Ustadah kalakah ngajauhkeun Jeleuma k Allah...(Mun dakwah ngan nyieun
sarare+ngobrol+nundutan Nu ngadengekeunna....) mangaf
Laughing Laughing Laughing Laughing Cik atuh nyungkeun pendapatna......... Laughing Laughing

NB:
mangaf mangaf mangaf HAMPURA AH DA NGAN UKUR BANYOL IYEU MAH mangaf mangaf mangaf
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
USTAD V.S SOPIR ANGKOT
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Bebas tapi bermanfaat :: Forum Bodoran sambil santai (tempat keur goler)-
Navigasi: