IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 neupangkeun kawargi wargi ti cublux......

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
penghuni_alamGaib
Junior
Junior


Jumlah posting : 3
Join date : 10.10.08
Age : 33
Lokasi : Bandung nyungseb

PostSubyek: neupangkeun kawargi wargi ti cublux......   Fri Oct 10, 2008 10:12 pm

punten sa teu acana.......sanes cologog ieu teh,,,,,,,,,,ngan hayang ngilu weh jiga nu sejena ( nu teu areujreug ) jigana reuseup euy......

neupangkeun heula ahh.......

NAMI :RANz Cool
ALMT YM :penghuni_alamGaib tedi
STATUS :BUJANG BERANAK 3(TILU) :!: Laughing :!:
ORANG :BANDUNG(MEUNI TEU PIKAHAYANGEUN NYA)


cekap meureunnya sakitu ge,,,,,,,,
mun aya pertarosan hubungi weh tatangga terdekat......
mun teu taros langsung ka RT na sewang-sewang.....

nuhun sateuacana........

assalamualaikum wr wb... :arrow:

poho diluhur acan euy...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
wakil_presiden_ifc
Junior
Junior


Jumlah posting : 43
Join date : 27.09.08
Age : 30
Lokasi : biru putih dago bdg

PostSubyek: sms disend back   Sat Oct 11, 2008 11:48 pm

kumsalam :arrow:

:?: :?: kela kedap...sayah hoyong terang jati diri dirimuh winking winking
:drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:

nembe ol atanapi tos ti bahula? :drunken:
sok ngaroom di mana wae? :drunken:
gaduh id sabaraha? :drunken:
id na naon wae? :drunken:
bandung na dimana? :drunken:
kul atanapi ker? :drunken:
dimana? :drunken:
single atanapi doble? :drunken:
terang IFC tisaha? :drunken:

seeur keneh yeuh pertanyaan teh ngan untuk sementara ngan sakitu hungkul... nyengir kuda
pesen ti simbrados seeur ol we nya!! teuink
teras masuk 33!! peace
mun kaleresan kosong ngobrol hula weh messenger chat...sepik-sepik iblis lah :!: nyengir kuda teuink teuink peace

goler ah :!: :!:


Cool :santa: Cool Cool :santa: Cool

Cool SIGANTENG KALEUM Cool
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
pang5perangIFC
Senior
Senior


Jumlah posting : 56
Join date : 27.09.08
Age : 29
Lokasi : bandung ( sukajadi)

PostSubyek: Re: neupangkeun kawargi wargi ti cublux......   Sun Oct 12, 2008 2:03 am

saha atu ieu teh ngaheot ngaheot

lapor :star: heula atuh ka panglima

waaaaaaa.....heureuy da :!:

tos ah salam kenal weh ti panglima hiiihiii
sagala pertanyaan na tos d wakilan ku wapres
d borong atuh pertanyaan teh plok :affraid:

geus ah ateul hayang
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

IFC PLOER( peace luv :!: )

FREAK n Sycho Girl
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: neupangkeun kawargi wargi ti cublux......   Today at 10:55 am

Kembali Ke Atas Go down
 
neupangkeun kawargi wargi ti cublux......
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Tentang IFC dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: