IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 ieu sim kuring danie ezha anu stres tea

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
kapten_ifc
Senior
Senior


Jumlah posting : 77
Join date : 07.10.08
Age : 26
Lokasi : tasik stres underground ( anu di pikameumeut )

PostSubyek: ieu sim kuring danie ezha anu stres tea   Tue Oct 07, 2008 3:15 pm

assalamu alaikum :arrow: :arrow:

simkuring bade nepangkeun

Nami simkuring anu leresna Ramdani

kawit ti palih lebak nyaeta ti tasikmalaya :bounce: :bounce:

id simkuring nyaeta : ramdani_a2002
kapten_ifc
satfam_ifc

bilih bade nelepon atanapi ngasms mangga we ka no 02659196562

mung sakitu perkenalan ti simkuring mangga bilih aya anu di taroskeun

hatur nuhun assalamu'alaikum :arrow: :arrow:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.ezha-chester.blogspot.com
aboenk77
Junior
Junior


Jumlah posting : 41
Join date : 29.09.08
Age : 39
Lokasi : Jampang Surade Sukabumi

PostSubyek: Zaza miharza   Tue Oct 21, 2008 6:57 pm

tedi nembe registrasi ning juragan stress tedi
nyengir kuda salam kenal we ti kami nyengir kuda
:!: Ubar stress mah kulub cangkang duren geura leukeunan :!:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com/
 
ieu sim kuring danie ezha anu stres tea
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Tentang IFC dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: