IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Polling Tempat Kopdar Part 3

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 

Tempat Kopdar Part 3, kira-kira dimana ya?
1. Bandung
5%
 5% [ 1 ]
2. Banten
47%
 47% [ 9 ]
3. Garut
11%
 11% [ 2 ]
4. Tasik
11%
 11% [ 2 ]
5. Pelabuhan Ratu
21%
 21% [ 4 ]
6. C Abah hayangna di London
5%
 5% [ 1 ]
Total Suara : 19
 

PengirimMessage
alockz_bageur
Admin
Admin


Jumlah posting : 95
Join date : 26.09.08
Age : 33
Lokasi : Malingping, kota kecil, masih udik malah, tapi aku bangga berada di tengahnya, Banten uyz

PostSubyek: Polling Tempat Kopdar Part 3   Sat Dec 13, 2008 9:00 am

Alhamdulillah Kopdar ke dua berjalan lancar bahkan bisa dikatakan sukses, penuh keceriaan, penuh canda tawa... dan mari kini saatnya kita menatap kopdar berikutnya yang mudah2an lebih bermakna, lebih sukses dan lancar. walaupun waktunya belum kita tentukan, ga salah bila kita rencanakan tempatnya dulu, di sini ada polling dimana kira2 tempat kopdar yang cocok, dan perlu diketahui, hasil akhir dari poling ini akan menjadi tempat kita berkumpul berikutnya. Ini adalah tempat-tempat dari masukan anggota2 IFC peace

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
aboenk77
Junior
Junior


Jumlah posting : 41
Join date : 29.09.08
Age : 39
Lokasi : Jampang Surade Sukabumi

PostSubyek: kopder ka 3...pasti asik..   Sat Dec 13, 2008 10:31 pm

Juragan Alock...saya mah milih di banten..tapi mun isa aya tambahan lokasi mah..kumaha..mun di :

PURWAKARTA

Jigana..happy nya naha Banten we ketang pilihan ka 1 mah nyengir kuda
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com/
alockz_bageur
Admin
Admin


Jumlah posting : 95
Join date : 26.09.08
Age : 33
Lokasi : Malingping, kota kecil, masih udik malah, tapi aku bangga berada di tengahnya, Banten uyz

PostSubyek: Re: Polling Tempat Kopdar Part 3   Sun Dec 14, 2008 9:53 am

emang aya tempat nu alus di Purwakarta teh Ki naha

Sok wae ai nu lainnamah setuju Purwakarta dijadikan salah satu kandidat untuk tempat kopdar mah hiiihiii

Sayahmah ngikutin sajah rock

Enya tah sayah oge hayang apal ka daerah Purwakarta teh hiiihiii

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
May
Junior
Junior


Jumlah posting : 21
Join date : 13.10.08
Age : 30
Lokasi : prapatan malingping BANTEN

PostSubyek: witwiw   Tue Dec 16, 2008 11:53 am

hayang apal we da hyng panggih jeung eueu na ci kuplok mah... goler goler goler
geus we di banten lah... modil modil
di jamin kalian semua bakal puas.... happy happy
dan di jamin juga nu hideung bakal beuki hideung goler goler
salah satu contoh nya alock.... goler goler
walau g tiap hari k pantai dia mah angger we hurik.... goler goler


tos ah di banten we nya.... happy happy happy
urang sili jongklok keun kana karang..... goler goler goler
mun pangloba na kaluar getih meunang doorprize... goler goler goler
tos ah mung sakitu ti my nu linggih di banten asri.... lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
rixx16
Junior
Junior


Jumlah posting : 8
Join date : 12.12.08
Age : 31
Lokasi : BOGOR

PostSubyek: Re: Polling Tempat Kopdar Part 3   Tue Dec 16, 2008 6:53 pm

pilih saya.....









apa kenapa apa kenapa apa kenapa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.bluefame.com
Dey IFC
Senior
Senior


Jumlah posting : 87
Join date : 07.10.08
Age : 33
Lokasi : Bogor "Cubluk on Java"

PostSubyek: hahahaha....   Wed Dec 17, 2008 8:52 am

si rixx hayang dipilih goler goler goler
dasar jelema stress... goler goler goler

saya pilih kamu rixx hadir ..
sebagai calon qurban tahun depan goler goler goler goler
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
azaki21
Junior
Junior


Jumlah posting : 35
Join date : 05.11.08
Age : 32
Lokasi : dago bangbayang

PostSubyek: poling ah   Wed Dec 17, 2008 12:37 pm

hayang
namah
sih
di
pelabuhan
ratu
banten
bisa
lah
dukung
we
urangmah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Dey IFC
Senior
Senior


Jumlah posting : 87
Join date : 07.10.08
Age : 33
Lokasi : Bogor "Cubluk on Java"

PostSubyek: si zaki...=))=))   Wed Dec 17, 2008 12:39 pm

gebleg iyeu jelema azaki teh....

teu di YM teu di Porum... keukeuh weeee nulisna kitu... .golergoler
aluslah jadi trademark...

lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
wakil_presiden_ifc
Junior
Junior


Jumlah posting : 43
Join date : 27.09.08
Age : 30
Lokasi : biru putih dago bdg

PostSubyek: Re: Polling Tempat Kopdar Part 3   Wed Dec 17, 2008 6:56 pm

sayah mah hayang na di banten ah nyengir kuda
hayang ningali imah ci alok tinu bata atawa tinu goa goler
jeung hayang ningali lampuna geus make cempor can goler

sakalian hayang ningali ci may isin
nukumaha sih juntrungan nana?
buleud atawa segitiga naha ............. goler

hehehe

ga sih sebenar nya udjo kasihan sama may dari pertama kopdar dia gag pernah ikut sama sekali karena kondisi nya yang tidak memungkinkan sad
walau beliau memang sedikit gila tp beliau begitu exis dalam membesarkan nama IFC....
jeung hiji deui si alok ngarah teu menta ongkos deui ngariweuh keun...
gimana yang lain nya?....
apa kenapa
naha
salam dari
rock rock
Cool SIGANTENG KALEM Cool
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
Dey IFC
Senior
Senior


Jumlah posting : 87
Join date : 07.10.08
Age : 33
Lokasi : Bogor "Cubluk on Java"

PostSubyek: saya udah polling   Thu Dec 18, 2008 9:02 am

sebenernya saya udah polling djo... hadir

tapi saya tidak akan bilang2 pada kalian semua kalo saya tuh pengennya juga di Banten....


goler goler goler goler
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
alockz_bageur
Admin
Admin


Jumlah posting : 95
Join date : 26.09.08
Age : 33
Lokasi : Malingping, kota kecil, masih udik malah, tapi aku bangga berada di tengahnya, Banten uyz

PostSubyek: Re: Polling Tempat Kopdar Part 3   Thu Dec 18, 2008 11:17 am

May wrote:
hayang apal we da hyng panggih jeung eueu na ci kuplok mah... goler goler goler
geus we di banten lah... 8-> 8->
di jamin kalian semua bakal puas.... <:-P <:-P
dan di jamin juga nu hideung bakal beuki hideung goler goler
salah satu contoh nya alock.... goler goler
walau g tiap hari k pantai dia mah angger we hurik.... goler goler


tos ah di banten we nya.... <:-P <:-P <:-P
urang sili jongklok keun kana karang..... goler goler goler
mun pangloba na kaluar getih meunang doorprize... goler goler goler
tos ah mung sakitu ti my nu linggih di banten asri.... lol! lol! lol! lol!


eueu teh naon may apa kenapa salah ketiknya, ee mereun goler

beugh nyebut uing hideung Waduh , tapi mun uing eweuh sok nananyakeun wae @

hatur nuhun agh nu tos milih banten untuk acara kopdar [-o<

tenang we disadiakeun pepes paku 2 ton jeung sangray beling 5 kilo goler

waduh djo meuni disebutkeun modal uing Waduh

tapi enya oge sih, uing geus loba nyusahkeun hiiihiii

pasti kopdar2 berikutna mah moal nyusahkeun deui, paling moal ilu goler


banten joget banten joget banten joget banten joget banten joget

tapi naha uing milih Pelabuhan Ratu nya Waduh goler goler

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
pang5perangIFC
Senior
Senior


Jumlah posting : 56
Join date : 27.09.08
Age : 29
Lokasi : bandung ( sukajadi)

PostSubyek: Re: Polling Tempat Kopdar Part 3   Thu Dec 18, 2008 1:18 pm

hadir hayang ka banten
kangen pisan ka neneng mamay modil
sakantenan bade malam mingguan di pantai sareng mping luv kiss

hayang ka tanjung lesung euy....alus ceunah mah apa kenapa

poko na mah siapkeun sapi guling nya mamay ku sayang peace

HAYANG SIH BAH KA LONDON modil hanjakal jauh teuing beurat di ongkos mewek mewek mewek mewek


sok atuh siapĀ² alock n maya jadi panitia kopdar ke-3 joget joget joget



tedi waluh FREAK N SYCHO GIRL waluh tedi
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
hileud_taneuh
Junior
Junior


Jumlah posting : 7
Join date : 24.11.08

PostSubyek: Dukung Banten   Thu Dec 18, 2008 4:10 pm

Uing mah dukung di Banten, pokonamah kudu nu deukeut ti Jakarta, hayang iluan.. Geus duakali absen uyys. Ngan saukur bisa nempo potona ungkul mewek mewek mewek

Sakalian we nya lamun di Banten pan deukeut ka Anyer , atawa ka pulau umang. nyengir kuda Cigana didinya leuwih endah tah winking Mun Boleh saran mah hayang di kepulauan seribu misalna dipulau pramuka, ngarah bisa mancing sakalian. Lamun arek di Jakarta , kopdar na di Dufan, atawa ancol.. ciga budak leutik ae

goler goler goler goler


Saran deui, kumaha lamun acara kopdar na diisi make kegiatan Outbound, mangaf teuink

Love U All
luv luv luv

Share,share and share.
ping me.. and i'll reply. traceroute my heart and u will see, its only route to yours.
http://www.free-softwarehouse.blogspot.com/
=============================================================

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
May
Junior
Junior


Jumlah posting : 21
Join date : 13.10.08
Age : 30
Lokasi : prapatan malingping BANTEN

PostSubyek: kang udjo   Sun Dec 21, 2008 10:15 am

hatur nuhun ah kang udjo.... slm
nya atuh kudu karunya my can papanggih jeung nu garelo
udjo pengen tau my..??? naha
my mah teu buleud teu segi tiga ngan lonjong goler goler






alock sok api2 ciah ah teu nyaho eueu... ngaheot ngaheot
eueu tea nu ku maneh sok di keukeup pan unggal poe... ngaheot ngaheot
sok nepi ka poho dahar poho mandi tea gening ngaheot ngaheot ngaheot

sok ah di arantos ka dongkapan na modil modil modil
sesuai yang alock janjikan di sediakeun
pepes paku jeung beling mah pasti aya goler goler goler
ulah sieun teu ka baragean nya... goler goler goler
buat nonon mah di sediakan khusuh dengan rasa baru... goler goler goler





kedah di jadikeun ah kopdar di banten nya... happy happy happy happy happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
togonz_salatry
Junior
Junior


Jumlah posting : 28
Join date : 04.10.08
Age : 33
Lokasi : CIROMED CITY ( BANDUNG )

PostSubyek: PANTAI KAYANYA LEBIH ASYIK !!!!!!!!!!   Mon Dec 22, 2008 12:24 pm

C SAYAH MAH HAYANGNA KA PELABUHAN RATU........PANTAI GTUH LOHHH

KAN CEUK SI DONO KASINO INDRO GE ..........PANTAI TEH LEBIH ASYIK.........

JEUNG LAMUN KA BANTEN..... JIGANA MOAL MEUNANGEUN AMA NYOKAP BOKAP...... COZ JAUH SEEH

TAH SAKITU AHH
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kentanggorengIFC
Senior
Senior


Jumlah posting : 53
Join date : 04.10.08
Age : 26
Lokasi : jAkARta y9 KerAsSss...

PostSubyek: masih binung juga   Tue Dec 23, 2008 9:50 am

banten banten ingin ku kesana joget joget joget

banten banten terbang menyusulnya joget joget joget

goler goler rhan mah dimana ajjah yg penting helikopter rhan bisa turun dengan selamat n mendarat=)) goler

pengin ketemu teh my oge eung hiiihiii hiiihiii

yang selalu bermasalah dengan cintanya goler goler peace

ink maaf ngajarh lagu kamu

goler goler goler

lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
kapten_ifc
Senior
Senior


Jumlah posting : 77
Join date : 07.10.08
Age : 26
Lokasi : tasik stres underground ( anu di pikameumeut )

PostSubyek: ketika kopdar ketiga jadi di banteun.....aing tambah stres.......   Thu Dec 25, 2008 1:51 pm

mewek mewek mewek mewek mewek woi ulah kopdar di banteun atte........ mewek mewek mewek mewek




sing karunya ka budak tasik yeuh si bungsu yeuh...... mewek mewek mewek mewek jaban di tasik olangan weuh batur..... mewek mewek mewek mewek mewek



tulung....tulung.......... mewek mewek mewek mewek mewek mewek



bae jauh oge asal ulah di banteun.....

mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek



kecuali kos kamari ngumpul di dago di jemput..... goler goler goler goler goler





teu boga duit..... mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek tulung...tulung.......... mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek mewek



hidup IFC............ lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.ezha-chester.blogspot.com
hakim_ifc
Junior
Junior


Jumlah posting : 32
Join date : 04.10.08
Age : 34
Lokasi : Antapani

PostSubyek: Re: Polling Tempat Kopdar Part 3   Fri Jan 09, 2009 2:15 am

punten saya teu milih eta polling di luhur nya'.... mangaf mangaf

soalna setelah pembicaraan yg sengit tp singkat dengan bapak preiden kita...

saya setuju acara KOPDAR berikutnya OUTBOND....

*Bond = bukan James Bond 007...

biar kita bisa menyatu dengan alam...

*Nyatu = nukan makan...
*Alam = Bukan adiknya vetty vera....

apalagi klo ada RAFTING.... joget joget ..keren BGT tuh.... teuink teuink

kumaha setuju teu barudak.... dipeluk dipeluk

mun teu setuju...inget jabatan saya bendahara....rek di korupsi duit kas IFC... pirat rekdi bawa kabur... goler goler

jd kudu setuju okeh.....


~~~~~ rock rock rock ~~~~~
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
alockz_bageur
Admin
Admin


Jumlah posting : 95
Join date : 26.09.08
Age : 33
Lokasi : Malingping, kota kecil, masih udik malah, tapi aku bangga berada di tengahnya, Banten uyz

PostSubyek: Re: Polling Tempat Kopdar Part 3   Sat Jan 10, 2009 12:16 pm

Rafting hayang

seru oge tah rock hiiihiii hiiihiii

masalahna kudu ngaluarkeun duidh baraha nya perorangna modil

urang pernah sakali seh ikutan waktu acara kantor tempat dulu kerja hiiihiii

acarana di Citarik, yg ikut sekitar 100 orang lebih dikit hiiihiii hiiihiii

anggarannya 30 jetian, transport sama makan hiiihiii

tapi emang ajib uyz, seru teuink

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
togonz_salatry
Junior
Junior


Jumlah posting : 28
Join date : 04.10.08
Age : 33
Lokasi : CIROMED CITY ( BANDUNG )

PostSubyek: Re: Polling Tempat Kopdar Part 3   Sat Jan 10, 2009 2:46 pm

sok atuh....... jadina iraha kopdar ka 3 teh?????

naha laina jeung tanggalna sakalian lock polling teh

buru yeuh .... mumpung c sayah keur teu rea pagawean.....

kamana2 ge hayu lah sayah mah...

asal teu bentrok jeung pagawean.....

geus ahh.... marangga ahh ... bade milarian parab cacing hula......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
azaki21
Junior
Junior


Jumlah posting : 35
Join date : 05.11.08
Age : 32
Lokasi : dago bangbayang

PostSubyek: yup   Wed Jan 14, 2009 10:54 am

buruan atuh iraha kopdar teh meh puguh kangeun yeuh hayong ngumpul2 dei sareng barudak nu lain....
d bogor dei atuh tapi jalan kamana ke puncak/cipanas/taman safari...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kuroy
Senior
Senior


Jumlah posting : 70
Join date : 27.09.08
Age : 30
Lokasi : Kuningan Jawa Barat

PostSubyek: Saran Hungkul   Wed Mar 04, 2009 1:12 pm

PUNTENLAH KASADANYA KA BUDAK IFC

SAYA SETUJU AJAH BUAT ACARA KOPDAR 3 teuink

YANG PASTI ENAKNYA PADA KOMPAK peace

EN PERSIAPAN DARI PANITIANYA HARUS MATANG DAN SUDAH DI PERTIMBANGKAN DARI SEBELUM PERSIAPAN HARI 'H'


DAN KALO ADA OUT BOND ASIK JUGA SI naha

MAF Kang ALCOK mangaf
INI SARAN / MASUKAN

OUT BOUD Biasanya di sediakan di tempat rekriasinya naha
tinggal di boking aja
lagian kita ga sampe 100 orang ngaheot
en yg pasti jangan hawatir tentang keuangan hiiihiii
Siabah, Alock, en dari Tuan Rumah mungkin bisa membantu hiiihiii

mungkin bisa di korting ngaheot ngaheot


menurut Poling pilihan terbanyak di mana
mungkin lebih baiknya dari panitia surpai dulu rector
lihat situasi tempat, atur keuangan seminim mungkin untuk biaya-ya hiiihiii
en cari alternatif baru / tempat yg menurut dari panitia cocok untuk KOPDAR 3 / SELANJUTNYA peace

En cari Hari yg bukan hari libur /tanggal merah, biasanya rame en harganya bisa naik Waduh

Mungkin itu saran dari saya... peace
KUROY AMAI

BUDAK KUNINGAN ASRI : FRIENDSTER - IFC
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/86391761
kapten_ifc
Senior
Senior


Jumlah posting : 77
Join date : 07.10.08
Age : 26
Lokasi : tasik stres underground ( anu di pikameumeut )

PostSubyek: Re: Polling Tempat Kopdar Part 3   Sat Mar 07, 2009 12:25 pm

what what what eh di bejaan ulah di banten ich mewek mewek mewek mewek

urang jauh ka banten na olangan mewek mewek mewek mewek mewek

anu milih di banten teu karunyaeun ka si bungsu tasik mewek mewek mewek mewek mewek

out bond naha naha naha naha naha

urang aya tempat yeuh jang out bond hiiihiii hiiihiii hiiihiii

jaban murah meriah hiiihiii hiiihiii hiiihiii

cuma sarena teu di ruangan pirat pirat tapi di tempat tebuka goler goler goler


tapi alus sich pemandangan nana non non non non

erek mual rock rock rock rock


~~~~~~ goler goler goler goler goler goler goler ~~~~~~
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.ezha-chester.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Polling Tempat Kopdar Part 3   Today at 5:06 am

Kembali Ke Atas Go down
 
Polling Tempat Kopdar Part 3
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Tentang IFC dan Perkenalan :: Kumpul-kumpul-
Navigasi: