IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 kaos IFC tea

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
alockz_bageur
Admin
Admin


Jumlah posting : 95
Join date : 26.09.08
Age : 33
Lokasi : Malingping, kota kecil, masih udik malah, tapi aku bangga berada di tengahnya, Banten uyz

PostSubyek: kaos IFC tea   Thu Nov 06, 2008 7:39 pm

iraha nya urang boga kaos 8->

sigana resep mun kopdar pake kaos seragam 8->

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
kuroy
Senior
Senior


Jumlah posting : 70
Join date : 27.09.08
Age : 30
Lokasi : Kuningan Jawa Barat

PostSubyek: Kompak Coy   Fri Nov 07, 2008 10:43 am

Jigana resepnyak.. mun di bayang keun make seragam... modil modil

Asa karompak merennyak naha naha

Satuju lah Lock teuink teuink

Tinggal Di atur deui lah... peace peace

Tapi iraha kopdarna, jeung kumpulkun acuk IFC na naha

Mantep lah... teuink teuink teuink peace peace peace peace
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/86391761
alockz_bageur
Admin
Admin


Jumlah posting : 95
Join date : 26.09.08
Age : 33
Lokasi : Malingping, kota kecil, masih udik malah, tapi aku bangga berada di tengahnya, Banten uyz

PostSubyek: Re: kaos IFC tea   Sat Nov 08, 2008 12:45 am

sok ateuh kumaha hiiihiii

nyerahkeun ka urang bandung we agh, meh babari badamina ngaheot

time out nu boga contoh keur desain bajuna sok dimuat didieu nya, meh kabeh bisa nempo mangaf

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
togonz_salatry
Junior
Junior


Jumlah posting : 28
Join date : 04.10.08
Age : 33
Lokasi : CIROMED CITY ( BANDUNG )

PostSubyek: nyieun kaos   Tue Nov 11, 2008 1:34 am

urng mah ngan merenyaho wungkul yeuh

mun rek nyieun KAOS atawa bandera naon weh lah jang IFC ka sayah weh...... soalna babaturan sayah aya anu sok ngajieunan kaos, nyablon

tapi mun design namah sayah nyerahkeun weh kanu barisa nga design..... soalna urng mah teu bisa dusan design teh......

lamun bade tinggal hubungi weh jisim kuring.

sakitu ahh

nuhun .......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
pang5perangIFC
Senior
Senior


Jumlah posting : 56
Join date : 27.09.08
Age : 29
Lokasi : bandung ( sukajadi)

PostSubyek: Re: kaos IFC tea   Thu Nov 27, 2008 2:51 pm

joget kaos IFC joget joget


kalem OK nyengir kuda

ntar waktu kopdar kita bakal pake kaos IFC

bahan na tina kasung goni tapi goler goler goler

hereuy deng ngaheot

tunggu tanggal maen nya peace



tedi waluh FREAK N SYCHO GIRL waluh tedi
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
ifc_soey
Junior
Junior


Jumlah posting : 33
Join date : 06.10.08
Lokasi : indonesia

PostSubyek: re: kaos IFC   Mon Dec 01, 2008 10:03 pm

wuiss,,,ada kaos IFC manstab tu broo,,,,pasti keren dah,,,

sok atuh ,,,buru jieun,,,,kaos teh,,,,,

ngan kade mun geus aya kaos tong ngerakeun,,,,,kudu semanget atuh,,,,nge post ka forum teh,,,,

kuring mah ngiringan we...bade kaos nukumaha oge abdi mah satuju,,,broo,,,,,,,,

hatur thank you,,,,
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: kaos IFC tea   Today at 1:29 am

Kembali Ke Atas Go down
 
kaos IFC tea
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Tentang IFC dan Perkenalan :: Saran Kritik dan Pertanyaan-
Navigasi: