IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 SERIUS..... NYUHUNKEUN SOLUSINA.....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
togonz_salatry
Junior
Junior


Jumlah posting : 28
Join date : 04.10.08
Age : 33
Lokasi : CIROMED CITY ( BANDUNG )

PostSubyek: SERIUS..... NYUHUNKEUN SOLUSINA.....   Sat Oct 25, 2008 2:51 pm

KIEU CARITANAMH...DI KANTOR TEMPAT GAWE UING,,,,, AYA HARIM ANU REUSEUP KA UING......
TAH... UING NA TEU BOGOH KA HARIM ETA TEH.....

TAPI HARIM TEH BAGEURNA MEUNI KABINA BINA KA UING......
UING JADI TEU TEGA NGOMONG KA MANEH NA ,,, BAHWA UING TEH TEU BOGOH .

TAPI ARI RASA BOGOH MAH KAN TEU BISA DI PAKSAKEUN.....

TAH AYEUNA TEH UING BINGUNG PISAN,,,, KUDU BERSIKAP KUMAHA KA MANEH NA.....

DI ANTOS SOLASINA........EHHH SOLUSINA.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ivan_cangcut
Junior
Junior


Jumlah posting : 20
Join date : 12.10.08

PostSubyek: can boga kabogoh   Tue Oct 28, 2008 12:51 pm

nya enggeus atuh harimna bikeun ka urang, eta oge mun harimna daekeun ka urang


bisa kirim fotona teu :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Laughing Laughing Laughing :!: :!:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
abahgoler_ifc
Admin
Admin


Jumlah posting : 71
Join date : 29.09.08
Age : 46
Lokasi : Puncak Kesejukan

PostSubyek: GONZ =))   Wed Oct 29, 2008 12:45 pm

KAREK NYAHO ABAH BOGA INCU LAKU :!: :!: :!:

BERSIKAP TEGAS LEBIH BAIK KETIMBANG MENIPU DIRI SENDIRI DAN KERAMAHAN YANG SEMU
TETAPI TIDAK BERARTI TEGAS MEMUTUSKAN SILATURAHMI
KAN CEUK DMASIV GE CINTA TAK HARUS MEMILIKI (DMASIV, TEUING RADJA, TEUING SI OMA :!: :!: )
BERSIKAP SEBAGAIMANA BIASA SAJA, TANPA HARUS ADA YANG DIREKAYASA, FLOW LIKE WATER, BLOW LIKE THE WIND ( KEREN NYA aBAH :!: :!: )

SUKSES TERUS GONZ.......KADEUDEUH NU TEU AYA WATES WANGENNA......

_________________
Half Elf


GOLER TERUS SEBELUM ICON GOLER DIHAPUS MANG YAHOO
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://nebulagame.wordpress.com
dejaavuu
Junior
Junior


Jumlah posting : 9
Join date : 30.09.08
Age : 32
Lokasi : bogor

PostSubyek: walaaah.... bah   Wed Oct 29, 2008 7:43 pm

"FLOW LIKE WATER">>> ceuk c abah mah
siga bengawan solo kitu...
mun aya nu beol d kali kumaha bah...
ma'nya kudu diikuti ma si togonz...

ngaharti teu....

geus gonz sing sabar>>>

sabet wae atuh gonz....
iraha deui ciah bobogohan jeung awewe...
:!: :!: :!:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
alockz_bageur
Admin
Admin


Jumlah posting : 95
Join date : 26.09.08
Age : 33
Lokasi : Malingping, kota kecil, masih udik malah, tapi aku bangga berada di tengahnya, Banten uyz

PostSubyek: Re: SERIUS..... NYUHUNKEUN SOLUSINA.....   Thu Oct 30, 2008 4:59 pm

Teu salah eta teh gonz :?:
lain basa di kopdar mah maneh ngomong maneh nu bogoh ceunah, tapi awewenya henteu bogoheun ka maneh :idea: :!: :!: :!:
sukur ateuh ari geus payumah
doakaun deui c gwa sing gancang aya nu bogoheun :oops:

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
pang5perangIFC
Senior
Senior


Jumlah posting : 56
Join date : 27.09.08
Age : 29
Lokasi : bandung ( sukajadi)

PostSubyek: Re: SERIUS..... NYUHUNKEUN SOLUSINA.....   Sat Nov 01, 2008 9:10 pm

:shock: GONZ.......... :pale: :pale:
edan teu nyangka maneh goreng² ge boga secret admirer :?: mangaf

tapi gonz....klo emang teu resep ka eta awewe sikap na biasa weh........
jangan terlalu nunjukin kamu ga suka ma dia......
bener kata abah....."LET IT FLOW".....(biarkan mengalir).....
sapa tau aja ntar ada timbul rasa gebeuk² d hati kamu sendiri karena kebaikan hati awewe eta nyengir kuda

JODOH MAH SAHA NU NYAHO GONz hiiihiii


yang pasti hargailah kebaikan seseorang itu :cherry: :cherry:

mudah²an bermanfaat solusinya :arrow: nyengir kuda



tedi waluh FREAK N SYCHO GIRL waluh tedi
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.4ulike.com
togonz_salatry
Junior
Junior


Jumlah posting : 28
Join date : 04.10.08
Age : 33
Lokasi : CIROMED CITY ( BANDUNG )

PostSubyek: GONZ   Mon Nov 03, 2008 2:00 am

NUHUN PISAN KASADAYANA ANU TOS NGASIH MASUKAN KA SIM SAYAH........

HUUH NON EUNG..... LILA KALILAAN MAH URNG JADI NYAAH KA HARIM ETA TEH.....

SOALNA BAGEUR PISAN EUNG.......

KELA POHO DEUI NU LAINA NGOMONG NAON DEUI

NYA BAH..... KU SAYAH REK DI JALANAN HULA WEH AHH....... MEUREUN BOGOH MAH EUNGKE GE NUTURKEUN.....

DO'A KEUN WEH KU SARAREA UING HUBUNGAN TEH CING AWET....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: SERIUS..... NYUHUNKEUN SOLUSINA.....   Today at 10:55 am

Kembali Ke Atas Go down
 
SERIUS..... NYUHUNKEUN SOLUSINA.....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Bebas tapi bermanfaat :: Forum Curhat-
Navigasi: