IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 BERI AKU KERITIK DAN SARAN SECUKUPNYA !!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
tedi_bu9s_bunny
Senior
Senior


Jumlah posting : 61
Join date : 15.10.08
Age : 31
Lokasi : IFC bdg

PostSubyek: BERI AKU KERITIK DAN SARAN SECUKUPNYA !!!   Sun Oct 19, 2008 6:46 am

Ehh What's up Doc...? hiiihiii

kpd dipeluk dulur2 nu aya di IFC peace luv N :!:

simkuring :rendeer: jalmi alit
nyuhungkeun :arrow: kritik jeung saran na mangaf
bilih aya cariosan atanapi etika nu kirang sae hiiihiii
namina ge manusia :cry: tidak luput dr kesalahan winking

sok mangga :star: luapkeun nepi ka mudal :pale:
di tampi dgn terbuka dan lapang dada teuink
moal ngambeuk :no: moal dendam :idea:

bade ngamplop ge hiiihiii teu nanaon nyengir kuda
ngan tong :no: parsel wae atuhh ngaheot

hapunten sateu acan na mangaf
ass.wr.wb :arrow:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/tedibugsbunnyofifc
 
BERI AKU KERITIK DAN SARAN SECUKUPNYA !!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Tentang IFC dan Perkenalan :: Saran Kritik dan Pertanyaan-
Navigasi: