IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 eehh What's Up Doc...?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
tedi_bu9s_bunny
Senior
Senior


Jumlah posting : 61
Join date : 15.10.08
Age : 31
Lokasi : IFC bdg

PostSubyek: eehh What's Up Doc...?   Wed Oct 15, 2008 3:28 am

Waaduhh goler nu gelo katipu nu gelo deui

teu paruguh ahhh bisa aja ih kamu goler
siapkan buku kalian.... rector


Tepangkeun hiiihiii sim kuring nu gelo
Nami hadir Permana Tedi 23 thn
Pun Bojo isin Rina Marliana ( Elis ) 20 thn
Anak Tercinta luv M.Adriansyah Eldi 1,5 thn

Sok mangga sini mun bade ngalongok
dongkap wehh ka RSJ IFC Bandung hiiihiii
Atanapi tlp 022 70938581 ngaheot
ngan wayah na apa kenapa mun geus papanggih cicingeun modil goler


ID resmi : nyengir kuda
1.tedi_bu9s_bunny teu paruguh Ehh what's Up Doc...? hiiihiii
2.r3ktor_ifc rector kade ahh cabul ngaheot ( bpk na si tedi )


ID baheula modil teu di pake deui No
1.bensin_murni_2Tak ( di pake ku babaturan ) hayang
2.messenger_chat_second ( di pake ku babaturan ) peace
3.tedi_muse hadir
4.lembaga_sensor_ifc seram

teu paruguh pokok na mah selain nu di atas nyengir kuda tedi sok make ID temen


FS :tedi_bu9s_bunny@yahoo.com
atau klik langsung peace http://profiles.friendster.com/tedibugsbunnyofifc teuink


Hatur nuhun slm kanggo dulur2 nu aya di IFC
Anu tos tiasa nampi kekurangan sareng kelebihan tedi hiiihiii tapi nu lobana kekurangana nya plock goler

jam Aduh punten waktos tos seep
Waktunya minum obat kata dokter ngaheot


Dulursadayana dipeluk tong hilap nya No tedi_bu9s_bunny peace si r3ktor cabul hayang rector
Haturnuhun slm ngaheot
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/tedibugsbunnyofifc
 
eehh What's Up Doc...?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Tentang IFC dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: