IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 saha nya boga tips...???

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
May
Junior
Junior


Jumlah posting : 21
Join date : 13.10.08
Age : 30
Lokasi : prapatan malingping BANTEN

PostSubyek: saha nya boga tips...???   Mon Oct 13, 2008 12:08 pm

maya mah boga panyakit teh meni teu cageur2 wae kudu kumaha atuh nya..... mewek geus bingung kudu kumaha ngubaran nana jeung kudu ka mana...??? :?:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gilang
Junior
Junior


Jumlah posting : 13
Join date : 10.11.08
Age : 37
Lokasi : Bandung ateuh uyz

PostSubyek: Re: saha nya boga tips...???   Fri Dec 12, 2008 5:47 pm

panyakit naon atuh MAY naha

time out sing jelas ari posting teh plock

mangaf ke iraha2 ku saia di posting keun link donlot file teknik pengobatan dari buah2an mangaf

joget tunggu saja tanggal mainnya setelah MAY jelasin penyakitnya joget

rock wassalam rock
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://http:/blackgarden.tk/
May
Junior
Junior


Jumlah posting : 21
Join date : 13.10.08
Age : 30
Lokasi : prapatan malingping BANTEN

PostSubyek: punten ah   Sun Dec 21, 2008 10:45 am

panyakit my teh.....
mun teu boga duit sok nyeri sirah... mewek mewek mewek


sok kumaha ath ngubaran na... mewek mewek mewek mewek
da lamun keur boga duit mah sok goler wae... hiiihiii hiiihiii

kudu ku buah naun tah di ubaran na.... naha naha

sok kirim buahna nya kapten hiiihiii hiiihiii
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gilang
Junior
Junior


Jumlah posting : 13
Join date : 10.11.08
Age : 37
Lokasi : Bandung ateuh uyz

PostSubyek: Re: saha nya boga tips...???   Mon Dec 22, 2008 6:37 pm

salam jumpa peace my

goler geus disangka tianggangna pasti balesan na kieu matak saia nyebut obatna make buah oge goler

rector balasan buat my hiiihiii

Jadi jalma mah pasti sok loba kahayang ... tah mun teu boga duit teh sok nyeri sirah kulantaran naon tah goler kusabab kahayangna teu kacumponan kabeh da lobaan keneh kahayang dibanding jeung duitna goler

Cing sabar weh nya hiiihiii kudu sing bisa ngatur jeung kontrol kana kahayang teh ameh teu jangar kanu babatok=)) pan aya paribasa duit mah sukuna opat urang mah suku na oge ngan dua matak nungarana ngudag duit teh hese goler sok ti ayeuna mah sing bisa ngatur pengeluaran atuh da geuningan kitu duit mah sukuna ge 4 heu heu heu hiiihiii

Atuh ceunah ayeuna mun keur boga duit teh osok goler goler wajar weh da keur senang meureun ngan ari keur saia mah dek boga dek teu boga duit angger weh goler ameh kacirina senang jeung sok aya efekna mun make icon goler teh jadi asa kabrangbrangkeun hiiihiii

Ceuk saya ge goler geus disangka tianggangna pasti balesan na kieu matak saia nyebut obatna make buah oge goler anu jelas mah panyakit my mah asal ulah ku buah dada jeung buah zkar da ari eta mah mah moal matak wareg ngan ukur bisa matak nikmat hungkul goler teangan weh buah anu matak seger, matak sehat jeung matak wareg suganan ari ku bung buahan mah panyakit teh rada jararauh hiiihiii (hampura ah lain dek jorang atawa dek ngahina atawa dek pelecehan)

my saia mah lain si kapten saia mah gilang jeung barina oge buah saia atawa buah si kapten mah moal bisa dikirim da hese diala na oge goler

Tapi ieu mah aya bonus buat my jeung anu lainna tah dihandap ieu aya link keur pengobatan sok weh sedot olangan sugan weh bisa ngabantu kanu keur butuheun nya nyengir kuda

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://http:/blackgarden.tk/
Sponsored content




PostSubyek: Re: saha nya boga tips...???   Today at 10:55 am

Kembali Ke Atas Go down
 
saha nya boga tips...???
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
INDONESIA FRIENDLY CHATT :: Sharing Yukk!! :: Kesehatan-
Navigasi: